Informácie o kurze
- Školenie je určené pre každého, kto má záujem pracovať v potravinárstve.
- Je poctivou prípravou na skúšky, ktoré vykonáva RÚVZ - pripravíme Vás na to, aby ste skúšky zvládli bez problémov a získali tak osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností.
- Rozsah kurzu je 5 hodín.
Aká je cena školenia a aké zľavy môžem získať?
- Základná cena školenia pre účastníka kurzu je 45 € (pri väčšej skupine je možné získať skupinové zľavy).
- Po absolvovaní školenia sa môžete prihlásiť na skúšky RÚVZ - tu je potrebné uhradiť kolky v hodnote 50 € ( 30 € za vykonanie skúšky a 20 € za vydanie osvedčenia).
Čo sa v kurze naučíte?
Hygienické minimum pre prácu s potravinami
- základné hygienické požiadavky na predaj potravín
- sanitačný program
- legislatíva
- epidemiologicky závažné činnosti – definícia
- dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia