Akreditovaný kurz kouč 104
Využite naše VaV zľavy po celý rok!
Ponuka kurzov VaV
Opatrovateľský kurz
Kurz opatrovania detí
Kurzy Krásy
Školenia Krásy
Účtovnícke kurzy
Účtovnícke školenia
Počítačové kurzy
Tvorba webových stránok
Kurzy BOZP a PO
Kurz Operátor CNC strojov
Kurz na vysokozdvižné vozíky
Sociálne služby
Kurzy v oblasti kvality
Kurz prvej pomoci
Lektorské zručnosti
Gastronomické kurzy
Krajčírske kurzy
Komunikačné kurzy
Akreditovaný kurz KOUČ 104
Jazykové kurzy
Vodičské kurzy
Kurzy doučovania
Žiadosť o cenovú ponuku
Nenašli ste kurz, ktorý hľadáte?
Reklamácie / podnety

Hygienické minimum

Rozsah kurzu: 5 vyučovacích hodín
Cena kurzu:
od 35 € do 45 €
Kontaktná osoba: Celá SR - 0911 996 639
Prešov, Košice, Sabinov - 0948 996 639

Informácie o kurze

  • Školenie je určené pre každého, kto má záujem pracovať v potravinárstve.
  • Je poctivou prípravou na skúšky, ktoré vykonáva RÚVZ - pripravíme Vás na to, aby ste skúšky zvládli bez problémov a získali tak osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností.
  • Rozsah kurzu je 5 hodín.

Aká je cena školenia a aké zľavy môžem získať?

  • Základná cena školenia pre účastníka kurzu je 45 € (pri väčšej skupine je možné získať skupinové zľavy).
  • Po absolvovaní školenia sa môžete prihlásiť na skúšky RÚVZ - tu je potrebné uhradiť kolky v hodnote 50 € ( 30 € za vykonanie skúšky a 20 € za vydanie osvedčenia).

Čo sa v kurze naučíte?

Hygienické minimum pre prácu s potravinami

  • základné hygienické požiadavky na predaj potravín
  • sanitačný program
  • legislatíva
  • epidemiologicky závažné činnosti – definícia
  • dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia