Akreditovaný kurz kouč 104
Využite naše VaV zľavy po celý rok!
eLearning

Akreditovaný kurz KOUČ 104
Gastronomické kurzy
Jazykové kurzy
Komunikačné kurzy
Kontinuálne vzdelávanie
Krajčírske kurzy
Kurz na vysokozdvižné vozíky
Kurz opatrovania detí
Kurz Operátor CNC strojov
Kurz prvej pomoci
Kurzy BOZP a PO
Kurzy doučovania
Kurzy fotografovania
Kurzy Krásy
Lektorské zručnosti
Opatrovateľský kurz
Počítačové kurzy
Školenia Krásy
Sociálne služby
Tvorba webových stránok
Účtovnícke kurzy
Účtovnícke školenia
Vodičské kurzy
Wellness pracovník/masér

Žiadosť o cenovú ponuku
Nenašli ste kurz, ktorý hľadáte?
Reklamácie / podnety
Kontakt

Hygienické minimum

Rozsah kurzu: 5 hodín
Cena kurzu:
od 30 € do 45 €
Miesto realizácie kurzu a kontakt: Celá SR - 0911 996 639
Prešov, Košice, Sabinov - 0948 996 639

Informácie o kurze

  • Školenie je určené pre každého, kto má záujem pracovať v potravinárstve.
  • Je poctivou prípravou na skúšky, ktoré vykonáva RÚVZ - pripravíme Vás na to, aby ste skúšky zvládli bez problémov a získali tak osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností.
  • Rozsah kurzu je 5 hodín.

Aká je cena školenia a aké zľavy môžem získať?

  • Základná cena školenia pre účastníka kurzu je 45 € (pri väčšej skupine je možné získať skupinové zľavy).
  • Po absolvovaní školenia sa môžete prihlásiť na skúšky RÚVZ - tu je potrebné uhradiť kolky v hodnote 50 € ( 30 € za vykonanie skúšky a 20 € za vydanie osvedčenia).

Čo sa v kurze naučíte?

Hygienické minimum pre prácu s potravinami

  • základné hygienické požiadavky na predaj potravín
  • sanitačný program
  • legislatíva
  • epidemiologicky závažné činnosti – definícia
  • dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia