Akreditovaný kurz kouč 104
Využite naše VaV zľavy po celý rok!
Ponuka kurzov VaV
eLearning
Opatrovateľský kurz
Kurz opatrovania detí
Sociálne služby
Kurz prvej pomoci
Účtovnícke kurzy
Účtovnícke školenia
Komunikačné kurzy
Lektorské zručnosti
Akreditovaný kurz KOUČ 104
Jazykové kurzy
Kurzy Krásy
Školenia Krásy
Počítačové kurzy
Tvorba webových stránok
Kurz Operátor CNC strojov
Kurzy BOZP a PO
Kurz na vysokozdvižné vozíky
Vodičské kurzy
Gastronomické kurzy
Krajčírske kurzy
Kurzy fotografovania
Kurzy doučovania
Kontinuálne vzdelávanie
Wellness pracovník/masér
Žiadosť o cenovú ponuku
Nenašli ste kurz, ktorý hľadáte?
Reklamácie / podnety
Kontakt

Hygienické minimum

Rozsah kurzu: 5 hodín
Cena kurzu:
od 35 € do 45 €
Kontaktná: Celá SR - 0911 996 639
Prešov, Košice, Sabinov - 0948 996 639

Informácie o kurze

  • Školenie je určené pre každého, kto má záujem pracovať v potravinárstve.
  • Je poctivou prípravou na skúšky, ktoré vykonáva RÚVZ - pripravíme Vás na to, aby ste skúšky zvládli bez problémov a získali tak osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností.
  • Rozsah kurzu je 5 hodín.

Aká je cena školenia a aké zľavy môžem získať?

  • Základná cena školenia pre účastníka kurzu je 45 € (pri väčšej skupine je možné získať skupinové zľavy).
  • Po absolvovaní školenia sa môžete prihlásiť na skúšky RÚVZ - tu je potrebné uhradiť kolky v hodnote 50 € ( 30 € za vykonanie skúšky a 20 € za vydanie osvedčenia).

Čo sa v kurze naučíte?

Hygienické minimum pre prácu s potravinami

  • základné hygienické požiadavky na predaj potravín
  • sanitačný program
  • legislatíva
  • epidemiologicky závažné činnosti – definícia
  • dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia